Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]

de mihaelar63 in Mancaruri de post, 13 Aug 2013 | 5171 vizualizari

 

Mi-am amintit ca fratele meu imi spunea ca in Olanda a servit conopida cu sos de mustar , asa mi-a venit ideea . Conopida are un continut caloric scazut . Am eliminat prajitul in mult ulei prin coacerea la cuptor .

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida mare
  • 4 linguri mustar clasic
  • 4 linguri ulei masline
  • chimen macinat
  • piper alb
  • sare
  • pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]:

Conopida se desface in buchetele, se opareste in apa sarata pana se inmoaie usor .


Scurgeti conopida de apa si condimentati cu piper alb si chimen macinat .


Amestecati mustarul cu doua linguri de ulei si doua linguri de apa .


Treceti buchetelele de conopida prin acest sos si apoi prin pesmet .


Conopida astfel pregatita o puneti la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt.


Stropiti fiecare buchetel de conopida cu ulei si mentineti la copt pana incep sa se rumeneasca.


Serviti cu legume proaspete de sezon .

 

TIPS-URI

1

La piata , alegeti conopida de culoare alba , foarte usor galbuie . Cea alb-verzuie inca nu este ,, coapta ''.

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu mustar si pesmet [ de post ]" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Rocsi 1

13.08.2013, 11:50

laura_n 1

13.08.2013, 17:16

absolut grozava, de facut musai

simona72 1

15.08.2013, 09:29

Nu gatesc in multe feluri conopida, dar asta a ta imi place tare mult!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de ardei copti- de post