Conopida cu pesmet la cuptor

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2010 | 6393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 4 oua
  • 2-3 carnaciori oltenesti
  • 4-5 linguri smantana
  • unt cat o nuca
  • 3-4 linguri pesmet
  • marar verde
  • ulei
  • sare ,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida cu pesmet la cuptor:

Conopida se desface in buchetele si se fierbe in apa cu sare.Se lasa la scurs si apoi se aseaza intr-un vas termorezistent uns cu unt si tapetat cu pesmet.

Incingem putin ulei si calim pesmetul cateva minute.

Fierbem ouale, le lasam sa se raceasca . le curatam si apoi le taiem in sferturi.

Taiem carnaciorii bucati potrivite.

Adaugam peste conopida carnaciorii, smantana,ouale,pesmetul si condimentam dupa gust cu sare si piper.Asezonam cu marar verde si dam la cuptor pentru circa 10-15 min.

Servim calda.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida cu pesmet la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 17:51

Mercic Miha......la tine am inteles

mimmi 1

13.09.2010, 18:02

Am si uitat de reteta asta .

Bucataras Medi 1

13.09.2010, 22:09

Mimmi...............

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta si ou