Conopida frantuzeasca

de Sidy in Mancaruri de legume, 4 Noi 2010 | 4515 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 conopida
  • 100 g cascaval
  • 4-5 oua
  • 200 ml smantana
  • pesmet
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida frantuzeasca:


Conopida se curata, se rupe in buchetele , se spala si se fierbe in apa cu sare.

4 oua se fierb tare .Cascavalul se rade.

Intr-un vas rezistent la foc , uns cu unt se pune putin pesmet care se plimba si pe lateralele vasului.

Punem un rand de conopida fiarta apoi ouale rase pe razatoarea cu ochiuri mari sau taiate rondele.Adaugam smantana, piper si cascaval ras.Deasupra mai punem putin pesmet si apoi conopida ramasa. Peste ea punem smantana si cascaval ras si putin gogosar pentru aspect.

Dam vasul la cuptorul dinainte incalzit si-l lasam sa se patrunda bine pina conopida prinde o culoare aramie deasupra.

Se serveste cu o lingura de smantana deasupra.

Pofta mare !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida frantuzeasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

nadina73 1

05.11.2010, 00:38

vreau si las

Corinuta 1

05.11.2010, 23:33

adry88 1

29.05.2011, 13:30

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

5621 puncte

Rocsi

5403 puncte

mihaelar63

4526 puncte

mirela0911

4500 puncte

Constelatialeu

4232 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Mancare de naut cu sos de ceapa
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Budinca de conopida