Conopida gratinata cu soia"Inedit"

de Dea_Dea in Mancaruri de legume, 9 Apr 2013 | 1070 vizualizari

 

A iesit minunata!!

 

INGREDIENTE

  • jumate de punga de soia "Inedit " cuburi
  • apa
  • o conopida mica
  • 1 ou
  • 100 gr branza telemea
  • marar
  • 3 linguri iaurt
  • unt
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Conopida gratinata cu soia"Inedit":

Se pun la fiert soia si conopida , pana se inmoaie cam 20 min.Se scot in strecuratoase si se lasa la scurs.


Intre timp se face un sos din telemeaua rasa, ou, iaurt si marar .(se amesteca toate la un loc)


Se unge o tava de yena cu unt , se aseaza buchetelele de conopida si bucatile se soia, se toarna sosul peste si se da la cuptorul preincalzit(foc potrivit) 20 -30 min, pana se rumeneste putin deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Conopida gratinata cu soia"Inedit"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Aurelia 07_07 1

09.04.2013, 21:36

Ceva conopida mai este ?

Dea_Dea 1

09.04.2013, 23:16

Ica la ora asta nici o sansa

babi5 1

12.06.2013, 20:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

RETETA RECOMANDATA
Conopida gratinata