Copan impanat cu usturoi si carnat de casa in vas roman

de Bunica in Curcan, 6 Ian 2014 | 1145 vizualizari

 

Asa cum v-am spus pulpa a fost foarte mare si am ales sa fac doua feluri.

 

INGREDIENTE

  • un copan de curcan
  • o bucata carnat de casa
  • 3 catei de sturoi
  • 1 lingurita Baza Mirodenia
  • o foaie de dafin
  • 2 linguri suc de rosii150 ml. vin alb
  • 1 lingura ulei de masline
  • 2 cartofi mari
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copan impanat cu usturoi si carnat de casa in vas roman:

Cateii de usturoiul de taie in doua,iar carnatul se taie rondele. Copanul de curcan spalat se usuca ,cu ajutorul prosoapelor de bucatarie.


Cu ajutorul unui cutit se fac orificii in care se pune cate o jumatate catel de usturoi si in altele bucati de carnat.Cat se poate alternativ.


Se ia vasul roman de ceramica care a stat 20 de minute umplut cu apa.


Copanul se pune in vasul in care a fost pus uleiul,se condimenteaza cu Mirodenia ,adauga vinul,foaia de dafin si sucul de rosii.


Se acopera vasul si se da la cuptorul incins la 160 grade.


Dupa o jumatate de ora se ia capacul vasului si de pun cartofii (curatati,spalati si taiati in 6)pentru inca o jumatate de ora.


Se serveste alaturi de garnitura si salata dorita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copan impanat cu usturoi si carnat de casa in vas roman" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 14 %
499.99 lei
429.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Rocsi 1

06.01.2014, 19:37

Ce gustos

diaconta 1

07.01.2014, 09:50

ce mancare buna

mihaelar63 1

11.01.2014, 09:23

Vai Buni !!!! Curcanul asta e criminal

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Musaca cu piure de cartofi
  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aripi de curcan la tavă