Copanele crocante

de AndrutzaP in Pui, 2 Sep 2016 | 1416 vizualizari

 

Un alt fel de a gati puiul. Sunt foarte bune mai ales cand sunt calde, abia prajite! Incercati-le!

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele de pui
  • 150 g fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 100 g faina
  • ulei pentru prajit
  • sare, piper
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele crocante:

Pentru inceput fierbeti copanele timp de 10-15 minute. Cat sunt inca fierbinti, desprindeti pielea de pe fiacare copan in parte.


Intr-o tigaie antiaderenta puneti ulei la incins (cat sa acopere copanele). Cat se incinge uleiul pregatiti oualele (batute bine), faina (amestecata cu sare si piper) si fulgii de porumb (maruntiti bine).


Fiecare copan se da prin ingredinte in ordinea urmatoare: faina, ou, fulgii de porumb. Se prajesc in uleiul incins bine.


Serviti cu o garnitura sau simple, cu un sos de usturoi.


Pofta buna!


 

TIPS-URI

1

Ordinea: faina, ou, fulgi am folosit-o pentru a ma asigura ca se "lipesc" cat mai bine fulgii de porumb si se formeaza o crusta cat mai crocanta.

2

Nu "trantiti" copanul in toata cantitatea de fulgi maruntiti, se vor umezi si nu se vor mai prinde frumos de copan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

deyutzky 1

02.09.2016, 20:52

imi plac mult

Catalina L 1

02.09.2016, 22:02

bune, bune

Rocsi 1

03.09.2016, 19:16

Tare bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pui cu curry