Copanele in sos dulce-picant

de alinutzika in Mancaruri cu carne, 15 Mai 2012 | 1656 vizualizari

 

Un sos ataaaaaat de bun..iar copanelele sunt absolut grozave! Merg servite simplu, doar in sosul lor, sau cu piure, orez. etc.

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele pui
  • 200 ml must sau suc proaspat de struguri
  • 100 ml pasta de rosii
  • 1 lingura miere
  • 3 linguri ketchup picant
  • 1/2 lingurita boia iute
  • sare, piper
  • oregano uscat, busuioc uscat, rozmarin uscat --cate putin din fiecare
  • 3 linguri ulei masline
  • 3 catei usturoi tocati
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele in sos dulce-picant:

Din miere, must, condimente,ketchup, boia iute si usturoi tocat se face un sos, amestecand toate ingredientele intr-un castron. Se adauga copanelele si se amesteca iar. Se dau la frigider cel putin 2 ore, sa se imbine aromele.


Intr-un vas termorezistent, se adauga uleiul de masline, apoi copanelele cu tot cu sos si se dau la cuptor cu vasul acoperit, la foc mediu, pana sunt gata. Se pot face si pe aragaz, la fel de bine. Cum doriti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in sos dulce-picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

marinicayou10 1

16.05.2012, 00:28

bun bun

Sim0na 1

16.05.2012, 10:42

Ce pofta mi-ai facut... Trebuie sa astept pana la toamna, cand se face mustul..

alinutzika 1

16.05.2012, 22:50

Simona....eu zic ca merge si cu vin daca e mai dulce

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci