Copanele in sos dulce-picant

de alinutzika in Mancaruri cu carne, 15 Mai 2012 | 1759 vizualizari

 

Un sos ataaaaaat de bun..iar copanelele sunt absolut grozave! Merg servite simplu, doar in sosul lor, sau cu piure, orez. etc.

 

INGREDIENTE

  • 6 copanele pui
  • 200 ml must sau suc proaspat de struguri
  • 100 ml pasta de rosii
  • 1 lingura miere
  • 3 linguri ketchup picant
  • 1/2 lingurita boia iute
  • sare, piper
  • oregano uscat, busuioc uscat, rozmarin uscat --cate putin din fiecare
  • 3 linguri ulei masline
  • 3 catei usturoi tocati
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele in sos dulce-picant:

Din miere, must, condimente,ketchup, boia iute si usturoi tocat se face un sos, amestecand toate ingredientele intr-un castron. Se adauga copanelele si se amesteca iar. Se dau la frigider cel putin 2 ore, sa se imbine aromele.


Intr-un vas termorezistent, se adauga uleiul de masline, apoi copanelele cu tot cu sos si se dau la cuptor cu vasul acoperit, la foc mediu, pana sunt gata. Se pot face si pe aragaz, la fel de bine. Cum doriti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele in sos dulce-picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

marinicayou10 1

16.05.2012, 00:28

bun bun

Sim0na 1

16.05.2012, 10:42

Ce pofta mi-ai facut... Trebuie sa astept pana la toamna, cand se face mustul..

alinutzika 1

16.05.2012, 22:50

Simona....eu zic ca merge si cu vin daca e mai dulce

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui la cuptor cu salata asortata