Copanele la punga

de Ramonaky in Mancaruri cu carne, 17 Iun 2010 | 3340 vizualizari

 

Am vazut la fete si am zis sa fac si eu :D au iesit f bune si sunt si f usor de preparat...

 

INGREDIENTE

  • 4 copanele
  • 1 punga Maggi cu condimente( cu usturoi)
  • punguta de copt
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele la punga:

Spalam copanelele bine. Le uscam si le ungem cu putin ulei.
Le presaram cu condimente si le punem in punga de copt pe care o gaurim in 2-3 locuri cu o scobitoare.
Punga o punem intr-un vas termorezistent si o dam la cuptor pt aprox 50 min.
Inainte cu 10 min sa le scoatem, taiem punguta si le lasam sa se mai rumeneasca.
Se servesc cu orice fel de garnitura si salata.
Eu pt dieta le-am mancat doar cu rosii si castraveti :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele la punga" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Ramonaky 1

18.06.2010, 17:30

nadina,cum sa nu!se stie!din ce fac,pun deoparte si cand ne intalnim ti le aduc si de zapacita...sunt destul.din asta mi-a dat D-zeu fara masura

Dana Cristea - pusikmea 1

19.06.2010, 08:19

hai mai ramo, chiar asa?????parca te cunosc de undeva

elena1988 1

25.03.2011, 12:27

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Saramura de pui