Copanele pane cu cascaval

de Lau in Pui, 6 Mai 2019 | 146 vizualizari

 

"retete pentru mese in familie".

 

INGREDIENTE

  • 8 copanele
  • 3 oua
  • 150 g faina
  • 150 g fulgi de porumb maruntit
  • 100 g cascaval
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • 3 catei de usutroi
  • rozmarin
  • 100 ml bere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Copanele pane cu cascaval:

Copanelele de pui le spalam, le crestam un pic si le asezam intr-un vas.


Amestecam condimente dupa gust cu berea, usturoiul pisat si adaugam peste carne, amestecam bine si acoperim cu o folie, dam la rece 30 min.


Intre timp amestecam fulgi de porumb cu cascavalul dat prin razatoare.


Pe un platou adaugam faina.


Amestecam ouale cu un praf de sare si piper.


Trecem copanelele prin faina, ou, amestecul de fulgi, faina si le prajim in baie de ulei incins pe ambele parti la foc mediu.


Eu am folosit friteuza.


Le scoatem pe un servetel absorbant.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Copanele pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
249.99 lei
224.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Panacris 1

07.05.2019, 21:50

mihaelar63 1

08.05.2019, 02:38

Bune copanele

dantes 1

08.05.2019, 12:04

Bune!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de ied

de Bunica 7

ieri la 20:09

Tort Tiramisu

de RODIMUR 5

ieri la 15:11

Ciorba primavaratica de fasole boabe

ieri la 14:29

Sos marocan  Chermoula

ieri la 14:22

RETETA RECOMANDATA
Copanele de pui cu cartofi si rozmarin