Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
"retete pentru mese in familie".
Copanelele de pui le spalam, le crestam un pic si le asezam intr-un vas.
Amestecam condimente dupa gust cu berea, usturoiul pisat si adaugam peste carne, amestecam bine si acoperim cu o folie, dam la rece 30 min.
Intre timp amestecam fulgi de porumb cu cascavalul dat prin razatoare.
Pe un platou adaugam faina.
Amestecam ouale cu un praf de sare si piper.
Trecem copanelele prin faina, ou, amestecul de fulgi, faina si le prajim in baie de ulei incins pe ambele parti la foc mediu.
Eu am folosit friteuza.
Le scoatem pe un servetel absorbant.
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult