Cordon bleu de pui

de dakris in Pui, 7 Mai 2012 | 38583 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui dezosat
  • 2 oua
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii sunca praga
  • sare, piper
  • faina
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu de pui:

Din pieptul de pui se pregasc 4 bucati de carne ca pentru snitele, care se aromatizeaza dupa gust.


Pe fiecare bucata de carne se aseaza cate o felie de sunca si una de cascaval, intregi ori taiate fasii. Se ruleaza ca pe o sarma, se trece prin faina, prin ouale batute si apoi prin pesmet si se pun in ulei incins. Se prajesc pe ambele parti la foc mic spre mediu pana capata o culoare aurie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

bybyka 1

18.05.2012, 16:02

cum ai facut orezul cu legume?as dori reteta exacta pentru ca arata f bne...

dakris 1

21.05.2012, 14:37

bybyka, garnitura ce o vezi in fotografie sunt,de fapt, legume mexicane (bonduelle mexico mix)sotate,adica fierte in apa cu sare, strecurate, si, apoi calite cu putin unt.
Orezul cu legume eu il fac cam asa:
http://www.bucataras.ro/retete/orez-cu-legume-29683.html
Numai bine!

MOKUSKA 1

11.05.2014, 10:20

delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu seminte de floarea soarelui, la cuptor