Cordon bleu de pui

de dakris in Pui, 7 Mai 2012 | 39573 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept pui dezosat
  • 2 oua
  • 4 felii cascaval
  • 4 felii sunca praga
  • sare, piper
  • faina
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu de pui:

Din pieptul de pui se pregasc 4 bucati de carne ca pentru snitele, care se aromatizeaza dupa gust.


Pe fiecare bucata de carne se aseaza cate o felie de sunca si una de cascaval, intregi ori taiate fasii. Se ruleaza ca pe o sarma, se trece prin faina, prin ouale batute si apoi prin pesmet si se pun in ulei incins. Se prajesc pe ambele parti la foc mic spre mediu pana capata o culoare aurie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

bybyka 1

18.05.2012, 16:02

cum ai facut orezul cu legume?as dori reteta exacta pentru ca arata f bne...

dakris 1

21.05.2012, 14:37

bybyka, garnitura ce o vezi in fotografie sunt,de fapt, legume mexicane (bonduelle mexico mix)sotate,adica fierte in apa cu sare, strecurate, si, apoi calite cu putin unt.
Orezul cu legume eu il fac cam asa:
http://www.bucataras.ro/retete/orez-cu-legume-29683.html
Numai bine!

MOKUSKA 1

11.05.2014, 10:20

delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crap crocant-picant  cu garam marsala

ieri la 20:43

Madlene cu lamaie si coacaze

de katty 5

ieri la 18:37

Cornulete cu branza, nuca si scortisoara

de katty 5

ieri la 18:17

Friptura de miel cu tarhon

de katty 5

ieri la 18:13

RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu cu garnitura de ciuperci cu smantana