Cordon bleu la cuptor - pentru copilasi

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 29 Mar 2011 | 8692 vizualizari

 

Aseara i-am facut lui andutu aceasta minunatie si a papat cu amandoua manutele :D:))

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati piept de pui
  • o rola cascaval mic
  • sare
  • piper
  • scobitori
  • 2 linguri ulei

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu la cuptor - pentru copilasi:

Spalam bine pieptul de pui, dupa care il taiem felii ca pentru snitele, le batem pe o singura parte.


Le ungem si pe o parte si pe cealalta cu ulei, le condimentam cu sare si piper, apoi punem cate 2 felii de cascaval pe bucata de carne si incepem sa rulam, iar cu ajutorul scobitorilor le prindem din loc in loc pentru a nu se desface.


Ungem o tava termorezistenta cu ulei si asezam rulourile din piept de pui si cascaval.


Dam la cuptorul preincalzit 40 - 50 de minute, la jumatatea intervalului le intoarcem pe celalta parte.


Cand sunt gata scoatem scobitorile cu grija si servim alaturi de piure si salata verde.


Am ales sa le fac doar cu cascaval pentru ca eu nu i-am dat inca mezeluri, dar daca vreti puteti cumpara sunca presata si o puneti peste carne, iar peste sunca cascavalul si apoi rulati.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu la cuptor - pentru copilasi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

alldaycooking 1

12.04.2011, 15:18

Arata foarte bine!

adry88 1

06.05.2011, 16:31

babi5 1

18.05.2014, 20:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Parjoale cu porumb si sunca