Cornete cu frisca

de nadina73 in Dulciuri, 3 Ian 2011 | 5044 vizualizari

 

Simplu,rapid ,ieftin si foarte bun

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de foetaj congelat(cu 2 foi)
  • 500 ml frisca lichida,
  • 2 intaritoare de frisca,
  • 4 linguri de zahar,
  • figurine de ciocolata,
  • migdale macinate
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornete cu frisca:

Se lasa sa se decongeleze putin foile de foietaj,dupa care se taie fasi de 1,5-2 cm .



Se ruleaza pe formele de cornet,dupa care se coc in cuptor la 180 grade 10 minute.

Se scot cornetele de pe forma se lasa la racit.



Frisca se bate bine cu zaharul si intaritorul.

Se umplu cornetele cu frisca batuta ,se pun migdale maruntite si figurine de ciocolata.


Se pastreaza la rece in frigider.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornete cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

kamy 1

05.01.2011, 16:47

asa-i...simplu si fff bun e de mine da n-am formele ...5f

julia2007 1

07.01.2011, 20:11

super simo

mena29 1

08.01.2011, 18:26

Ce bine arata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

9810 puncte

RODIMUR

8220 puncte

Rocsi

5000 puncte

mirela0911

4940 puncte

 Adi

4000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Conopidă împănată cu cașcaval, la cuptor

de RODIMUR 5

ieri la 21:07

Briose cu banane

ieri la 14:00

Ciorba de perisoare a la grec

ieri la 13:03

Salata Curcubeu

de RODIMUR 5

ieri la 00:52

RETETA RECOMANDATA
Tort Iulia