Aceasta reteta este una foarte simpla, preluata de la mama mea.Tot ce aveti nevoie e de cateva ingrediente simple si putin timp.
Pe cat de usoara,atat de buna este!
Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat la temperatura camerei.
Se intinde o foaie rotunda si se taie in patru, (in cruce) apoi din fiecare triunghi rezultat se mai taie pana rezulta 8 triunghiuri.
Pe fiecare triunghi se pune o bucata de ciocolata sau doua si se formeaza un cornulet.
Procedam la fel cu toate triunghurile noastre :P
Le ungem cu ou batut si le bagam la 180 grade, 15-20 minute.
1
ciocolata se poate inlocui si cu finetti.
Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...
„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro