Cornulete cu ciocolata

de Aletta in Dulciuri, 6 Apr 2015 | 2826 vizualizari

 

Aceasta reteta este una foarte simpla, preluata de la mama mea.Tot ce aveti nevoie e de cateva ingrediente simple si putin timp.
Pe cat de usoara,atat de buna este!

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat de foietaj de 800 grame
  • 1 ou
  • o ciocolata de 100 de grame
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu ciocolata:

Aluatul de foietaj se lasa la dezghetat la temperatura camerei.

Se intinde o foaie rotunda si se taie in patru, (in cruce) apoi din fiecare triunghi rezultat se mai taie pana rezulta 8 triunghiuri.

Pe fiecare triunghi se pune o bucata de ciocolata sau doua si se formeaza un cornulet.

Procedam la fel cu toate triunghurile noastre :P

Le ungem cu ou batut si le bagam la 180 grade, 15-20 minute.

TIPS-URI

1

ciocolata se poate inlocui si cu finetti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort vesel cu diferite arome si bomboane MM