Cornulete cu dulceata

de Maria68 in Prajituri, 1 Dec 2011 | 3155 vizualizari

 

Am gasit in caietul meu o reteta veche ,foarte simpla dar foarte buna.O facea mama mea in tineretile ei si cred ca multe matusi, mame sau bunici inca o mai folosesc.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana untura
  • 1 cana iaurt
  • 2 oua
  • 2-3 linguri zahar
  • drojdie cat o nuca
  • 3-400 grame faina
  • un praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu dulceata:

Se amesteca iaurtul, ouale,zaharul,drojdia si praful de sare.Adaugam faina cam 300-400g si continuam sa framantam cu untura. Daca ni se pare prea moale aluatul obtinut mai presaram faina , pana obtinem un aluat mai potrivit.


Se lasa 15 min, in repaus,apoi se intinde o foaie groasa de 1/2 cm si se taie bucati in forma de triunghi,se pune la mijloc cu lingurita putina dulceata(gem sau marmelada)se ruleaza in forma de cornulete si se coc in cuptor.


Cand sunt gata, chiar fierbinti, se pudreaza din abundenta cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Cris2711 1

02.12.2011, 00:54

Maria68 1

02.12.2011, 12:47

Dragele mele, va multumesc pentru primirea calduroasa pe care mi-ati facut-o Sunt foarte bucuroasa ca ati fost incantate de cornuletele mele Va doresc si voua "La cat mai multe retete impreuna" Pupici

gaby_gabytza 1

02.12.2011, 15:22

buuuuuuuni

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu piersici