Cornulete cu nuca

de jojoba in Prajituri, 14 Ian 2011 | 5255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr. untura
  • 200 gr. smantana
  • 200 gr. nuca macinata
  • 100 gr. zahar
  • 100 gr zahar pudra
  • 500 gr faina
  • 2 oua
  • 1 praf de copt
  • 1 lamaie rasa
  • 1 lingurita de sare
  • esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu nuca:

Se face un aluat din 1 ou, 1 galbenus, 200 gr. untura, 200 gr. smantana, 1praf copt dizolvat in suc de lamaie, coaja rasa de la o lamaie, 1 lingurita sare si 500 gr faina.


Aluatul astfel obtinut se intinde si se taie in forma de triunghi .Fiecare tiunghi de aluat se umple cu o lingurita de compozitie de nuca.


Compozitia de nuca : 200 gr nuca macinata se amesteca cu 100 gr zahar , cu un albus de ou si cu o esenta de rom.


Cornuletele se introduc la cuptor la temperatura de 160grade timp de aproximativ 15 minute. Cand sunt scoase din cuptor se presara zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MIUTA 1

14.01.2011, 23:36

divainbucatarie 1

15.01.2011, 10:59

tanyapatap 1

15.01.2011, 15:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

Gris cu lapte

de RODIMUR 4

ieri la 20:44

Aperitiv ciuperci umplute cu ricotta, invelite in bacon

de Rocsi 9

ieri la 19:53

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu foi Lica