Cornulete cu nuca

de Lau in Dulciuri, 8 Feb 2013 | 1660 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de bors
  • 1/2 cana de ulei
  • 100 g unt
  • 100 g zahar pudra
  • coaja de portocala
  • 10 g drojdie proaspata
  • 1 praf de sare
  • 100 g vin alb
  • faina
  • nuca
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu nuca:

Amestecam ingredientele lichide dupa care adaugam ingredientele uscate si faina treptat pana obtinem o coca nelipicioasa


Acoperim si lasam la dospit cca 20 minute


Intindem o foaie subtire pe care o vom taia in tringhiuri(eu fac cu o farfurie un cerc dupa care fac triunghiuri)


Pe partea cea mai lata punem cate 1 miez de nuca (intreg) si rulam. Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana se rumenesc putin.


Se pudreaza cu zahar pudra

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Lau 1

08.02.2013, 12:50

Rocsi 1

08.02.2013, 20:55

Astea cu bors sunt asa bune de ai mancat non-stop

Lau 1

08.02.2013, 21:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Piept de pui umplut cu legume

de oanapl 5

ieri la 23:26

Somon la cuptor cu 4 garnituri

de Oana 8

ieri la 18:24

Snitele din muschi de porc in crusta de cascavea cu mustar si pesmet

pe 21.09 la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Cornulete de zapada (cu umplutura de nuca)