Cornulete cu nuca si vanilie

de La Ancuta in Dulciuri, 9 Noi 2010 | 11287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 210 g margarina
  • 70 g zahar
  • 100 g nuca macinata
  • 280 g faina
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • zahar pudra
  • 2 plicuri zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu nuca si vanilie:

Se mixeaza margarina cu zaharul apoi se adauga oul si se mixeaza in continuare.


Adaugam nuca macinata si amestecam pana se omogenizeaza. La final adaugam faina si praful de copt si amestecam pana se incorporeaza toata faina. Va rezulta un aluat mai molicel, dar care nu curge.


Din aluat se formeaza bastonase la care li se va da forma de cornulete. Se pun in tava unsa cu unt.


Se coc in cuptorul preancalzit, la foc potrivit pana se rumenesc putin.


Dupa ce s-au racit putin se tavalesc prin zahr pudra cu vanilie.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu nuca si vanilie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

Bya Ralu 1

02.07.2013, 11:15

bune bune

La Ancuta 1

02.07.2013, 12:05

marianascarlat 1

02.07.2013, 17:33

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede cu nuca si gem