Cornulete cu osanza si ulei de palmier

de Constelatialeu in Dulciuri, 24 Dec 2014 | 2399 vizualizari

 

No,ca m-au apucat fitele si amestecurile amestecate.Am primit si eu niste ulei de palmier solid,arata asa ca untul si are si gust bun.Asa ca mi-a venit mie sa fac niste combinatii......chiar n-a fost rau,au iesit foarte fragede...

 

INGREDIENTE

  • 50 g drojdie
  • 3 oua
  • 200 g osanza
  • 50 g ulei de palmier solid
  • 100 g zahar
  • un praf de sare
  • 50 ml lapte
  • cca 600 g faina + sau - dupa cum cere coca
  • rahat pentru umplut
  • zahar pudra
Portii: 80
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu osanza si ulei de palmier:

Drojdia cu o lingurita de zahar si cu 50 ml lapte caldut,amestecam bine pana se dilueaza drojdia.Separat amestecam ouale cu zaharul,osanza si uleiul de palmier,omogenizam bine,apoi adaugam drojdia lichida.Peste amestecul de mai sus punem faina si framantam un aluat nelipicios.Dam aluatul la frigider cca 3 ore.Apoi intindem foaie rotunda,impartim in 16 bucati,asezam cate o bucatica de rahat si rulam.Asezam cornuletele in tava tapetata cu hartie de copt si dam tava la cuptorul preincalzit.Sunt gata cand incep sa se rumeneasca ( cca 15 min la cuptor).Se pudreaza cu zahar farin cat sunt calde.

 

TIPS-URI

1

osanza a fost topita si apoi lasata sa se raceasca,am folosit-o solida

2

sub tava cu cornulete asezam un vas cu apa

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu osanza si ulei de palmier" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Rocsi 1

26.12.2014, 21:13

Ce imi mai plac cornuletele!

Panacris 1

27.12.2014, 10:16

elucubratiiculinare 1

27.12.2014, 10:20

bune, bune,

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete cu rahat