Cornulete cu rahat

de iri_iri in Dulciuri, 19 Noi 2013 | 3433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de
  • un cub de drojdie,
  • un pachet de margarina,
  • 200 gr de untura,
  • o cana de bors,
  • o fiola de esenta de vanilie,
  • faina cat cuprinde,
  • rahat si zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Pentru inceput pregatim aluatul astfel: drojdia o sfaramam si o amestecam cu borsul. Separat amestecam margarina si cu untura care au fost lasate la temperatura camerei pentru a se inmuia. Apoi drojdia dizolvata se va adauga peste amestecul de untura si margarina. Se va adauga esenta si apoi faina dupa care se va framanta pana se va forma un aluat nelipicios si elastic, care se va lasa la crescut pentru o ora .


Aluatul astfel crescut se va intinde in strat subtire dupa care se va taia triunghiuri in aluat cu cutitul sau cu forma pentru saratele. Se vor aseza bucatele de rahat la baza mare a triunghiului si se va rula spre varful triunghiului. Astfel obtinute cornuletele se vor coace la cuptor bine incins pentru 20 de minute. Apoi se vor scoate si se vor pudra cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Rocsi 1

20.11.2013, 12:06

Bunatate de cornulete

iri_iri 1

20.11.2013, 13:13

rocsi

moi_miruna 1

06.03.2014, 21:51

foarte bine arata!

o singura intrebare am: pot cumpara borsul din supermarket sau trebuie musai cel facut in casa?

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cornulete cu rahat