Cornulete cu rahat

de iry-gabriela in Dulciuri, 19 Noi 2013 | 7901 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de
  • un cub de drojdie,
  • un pachet de margarina,
  • 200 gr de untura,
  • o cana de bors,
  • o fiola de esenta de vanilie,
  • faina cat cuprinde,
  • rahat si zahar pudra.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete cu rahat:

Pentru inceput pregatim aluatul astfel: drojdia o sfaramam si o amestecam cu borsul. Separat amestecam margarina si cu untura care au fost lasate la temperatura camerei pentru a se inmuia.  Apoi drojdia dizolvata se va adauga peste amestecul de untura si margarina. Se va adauga esenta si apoi faina dupa care se va framanta pana se va forma un aluat nelipicios si elastic, care se va lasa la crescut pentru o ora .

Aluatul astfel crescut se va intinde in strat subtire dupa care se va taia triunghiuri in aluat cu cutitul sau cu forma pentru saratele. Se vor aseza bucatele de rahat la baza mare a triunghiului si se va rula spre varful triunghiului. Astfel obtinute cornuletele se vor coace la cuptor bine incins pentru 20 de minute. Apoi se vor scoate si se vor pudra cu zahar pudra. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete cu rahat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max + Espresso Machine

- 1500 lei
2999.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (23)

Rocsi 1

20.11.2013, 12:06

Bunatate de cornulete

iry-gabriela 1

20.11.2013, 13:13

rocsi

moi_miruna 1

06.03.2014, 21:51

foarte bine arata!

o singura intrebare am: pot cumpara borsul din supermarket sau trebuie musai cel facut in casa?

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete bicolore cu rahat