Cornuleţe pufoase ♥

de Emacristina in Dulciuri, 27 Iun 2013 | 8286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 750 grame faina
  • 5 linguri unt/margarina/untura
  • 3 linguri de zahar
  • 25 de grame drojdie (un cub)
  • 2 oua
  • 200 ml lapte
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuleţe pufoase ♥:

Am pus făină în bol şi am făcut o adâncitură în mijloc.


În adâncitură am pus unt (puteti pune si untura sau margarina) , coajă de lămâie şi le- am amestecat bine cu făină.


Într-un alt bol am pus laptele călduţ în care am dizolvat drojdia si zahărul. Am lăsat 10 minute amestecul, apoi l-am adăugat peste făină şi unt .



Am pus şi cele 2 ouă şi am frământat bine un aluat elastic .



L-am lăsat (acoperit cu un prosop) să crească timp de o ora.



Apoi am înfăinat masa şi am întins aluatul. Am tăiat bucăţi de aluat pe care le-am umplut cu gem şi apoi le-am rulat.



Am pus în tavă pe hârtie de copt şi am lăsat în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute.


 

TIPS-URI

1

Sunt foarte fragede şi se păstrează câteva zile!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuleţe pufoase ♥" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

Bya Ralu 1

27.06.2013, 23:25

yammy

Panacris 1

21.08.2013, 09:32

Krystyan Trendy 1

13.11.2013, 08:37

grozave

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu gem