Cornuri cu gem de mure

de deyutzky in Dulciuri, 29 Mai 2011 | 4009 vizualizari

 

mi-a ramas gandul la cornurile facute de postavaru...din vina ei le-am facut!:)))>:D< ce-i drept nu au iesit ca ale ei.....insa de pofta ce mi-a fost, n-am mai avut rabdare sa fac dupa aceeasi reteta si sa las aluatul peste noapte in frigider:-s ...asa ca le-am executat mai repede:))) cornuri am vrut...cornuri am facut!:))) PS: odata si odata voi incerca si acea reteta, clarr!

 

INGREDIENTE

  • 800 gr faina
  • 1 cutie iaurt 450 gr
  • 1 ceasca apa calduta
  • 1 cub drojdie de 25 gr
  • o lingurita sare
  • 3 lg zahar
  • 3 lg ulei
  • 1 ou
  • gem de mure(sau orice altceva doriti)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu gem de mure:

Punem faina intr-un bol, facem o gaura in mijloc punem apa calduta si drojdia pana se formeaza o maia...adaugam zaharul, sarea, uleiul si iaurtul si incepem sa framantam. Dupa ce am terminat de framantat lasam aluatul sa creasca cam 1 ora apoi trecem la facut cornurile.


Impartim aluatul in 3...fiecare bucata o intindem bine pe o planseta tapetata cu faina...si apoi o taiem ca in imagini. Pe fiecare bucatica punem gem apoi rulam.


Cand cornurile sunt gata le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Intr-un castronas batem oul si ungem fiecare corn cu ou.


Se da la cuptor si se scot cand sunt rumenite. Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu gem de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

monicutza 1

09.06.2011, 01:17

multumesc de reteta mi-au iesit super bune ,doar ca am pus branza de vaci cu scortisoare.

deyutzky 1

14.06.2011, 19:34

ma bucur monicutza ca ti-au placut

Bunica 1

04.07.2011, 22:32

Ce apetisante sunt !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu branza dulce