Cornuri cu mere si ciocolata

de claudiaO in Prajituri, 10 Oct 2014 | 3413 vizualizari

 

De multe ori am incercat sa fac aluat tip foietaj, dar de fiecare data am dat-o in bara ...ieseau niste placintele,bune la gust, dar nu aveau nimic in comun cu foietajul.
Acum pot spune ca am gasit reteta perfecta:)
Multumesc din suflet lui Miha , caci reteta ei am folosit-o :cornuri-cu-ciocolata

 

INGREDIENTE

  • 750 gr faina
  • 120 ml ulei
  • 1 ou
  • 1 lingura otet
  • 250 ml apa
  • 200 gr unt
  • Umplututra:
  • gem de mere
  • crema de ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu mere si ciocolata:

Am urmat pasii de aici: http://www.bucataras.ro/retete/cornuri-cu-ciocolata-31155.html

Dupa ce a stat la frigider, am intins aluatul conform indicatiilor Mihaelei, apoi am taiat o parte in trunghiuri si o parte in dreptunghiuri.

Pe trunghiuri am pus cate o lingurita sanatoasa cu gem de mere si am pudrat cu scortisoara, iar pe dreptunghiuri am pus cate o lingurita cu crema de cioco.

Am impaturit si le-am uns cu galbenus amestecat cu 2-3 linguri de lapte dulce.

Am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.

Mireosea in case de numa' numa ' :)

Deci ...pofta buna!

Negresit le voi repeta, de data asta umplute cu brnaza sarata.

TIPS-URI

1

Umplute cu dulceata, braza, ciuperci sau orice alcteva

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu mere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Melci cu mere si nuci