Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
De multe ori am incercat sa fac aluat tip foietaj, dar de fiecare data am dat-o in bara ...ieseau niste placintele,bune la gust, dar nu aveau nimic in comun cu foietajul.
Acum pot spune ca am gasit reteta perfecta:)
Multumesc din suflet lui Miha , caci reteta ei am folosit-o :cornuri-cu-ciocolata
Am urmat pasii de aici: http://www.bucataras.ro/retete/cornuri-cu-ciocolata-31155.html
Dupa ce a stat la frigider, am intins aluatul conform indicatiilor Mihaelei, apoi am taiat o parte in trunghiuri si o parte in dreptunghiuri.
Pe trunghiuri am pus cate o lingurita sanatoasa cu gem de mere si am pudrat cu scortisoara, iar pe dreptunghiuri am pus cate o lingurita cu crema de cioco.
Am impaturit si le-am uns cu galbenus amestecat cu 2-3 linguri de lapte dulce.
Am dat la cuptor pana s-au rumenit frumos.
Mireosea in case de numa' numa ' :)
Deci ...pofta buna!
Negresit le voi repeta, de data asta umplute cu brnaza sarata.
1
Umplute cu dulceata, braza, ciuperci sau orice alcteva
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult