Cornuri cu visine

de gaby_gabytza in Prajituri, 4 Feb 2013 | 1209 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 lingurita zahar
  • 60 ml ulei
  • jum lingurita sare
  • esenta de vanilie
  • Umplutura
  • visine din compot
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 linguri nuca de cocos
  • Uns
  • 1 lingura miere
  • 2 linguri lapte
  • 1 lingurita zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornuri cu visine:

Aluatul -Intr-un bol adaugam faina iar in mijloc facem o gaura si adaugam drojdia dizolvata cu laptele caldut. Adaugam treptat sarea, esenta, zaharul si plicurile de zahar vanilat. La sfarsit adaugam uleiul si framantam pana devine o coca nelipicioasa. Dam aluatul la dospit pana isi dubleaza volumul


Umplutura - Scoatem samburii visinelor si le scurgem de sucul de compot, apoi le amestecam cu zaharul vanilat si nuca de cocos.


Luam coca si o intindem intr-o foaie nu prea subtire in forma dreptunghiulara. Taiem triunghiuri si le umplem cu visine. Le punem in tava unsa cu ulei si le ungem cu amestecul de miere-lapte si zahar. Le lasam 10 minute in tava dupa care le dam la cuptor pana se rumenesc frumos

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cornuri cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

gaby_gabytza 1

04.02.2013, 19:38

ms timea

Rocsi 1

04.02.2013, 19:49

gaby_gabytza 1

05.02.2013, 13:46

ms rocsi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza