Coronita cu carne tocata

de Georgiana78 in Aperitive / Garnituri, 5 Noi 2013 | 2175 vizualizari

 

Un aperitiv minunat, aspectuos si savuros!

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 1 ou
  • 350 gr faina
  • 125 g margarina
  • 80 ml lapte
  • 15 gr drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita sare
  • UMPLUTURA:
  • 500 gr carne tocata
  • 2 oua
  • sare
  • condimente
  • 1/2 legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1 ou pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Coronita cu carne tocata:

ALUAT:


- se cerne faina si se aseaza intr-un vas unde vom framanta aluatul


- se face o maia din drojie 2 linguri de lapte si zaharul si se lasa putin la crescut


- se incalzeste laptele fara a-l fierbe si se adauga sarea si margarina pentru a se topi


- peste faina se adauga maiaua, laptele cu margarina si oul si se framanta un aluat pana se incorporeaza faina


- se intinde o foaie in forma de tarta sau alta tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se aseaza pe marginile foii ca o coronita umplutura pregatita astfel:


UMPLUTURA:


- se bat ouale cu sare si condimente


- se toaca marunt verdeata


- se amesteca carnea cu ouale si verdeata


In mijlocul foii care a ramas gol se taie aluatul in 6 triunghiuri care se trag de la varf peste umplutura formandu-se astfel coronita care se unge cu oul batut cu putina sare si se da la cuptorul preancalzit la 180 grade pentru 30-40 minute

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Coronita cu carne tocata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Georgiana78 1

06.11.2013, 08:35

Alina

Panacris 1

09.02.2015, 14:46

Georgiana78 1

13.02.2015, 14:27

Panacris

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu pui si ciuperci brune