Costita afumata cu cartofi si usturoi la cuptor

de Constelatialeu in Porc, 21 Feb 2016 | 1466 vizualizari

 

Inca e iarna, calendaristic..ca daca ma uit afara seamana cu Primavara in toata regula....dar nu despre asta era vorba ci despre ceva de haleala...afumatura....

 

INGREDIENTE

  • 550 g costita afumata ( afumata in afumatoarea de acasa, de la mama)
  • 500 g cartofi albi
  • 1 capatana de usturoi
  • rosioare galbene conservate
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita afumata cu cartofi si usturoi la cuptor:

Costita o taiem bucati, apoi curatam cartofii ii spalam si ii taiem pe orizontala in felii mai grosute.


Cartofii ii condimentam cu sare, piper si cimbru si ii ungem cu ulei.


Luam o tava ceramica asezam pe margine cartofii, apoi alternam cartofii cu costita, deasupra presaram usturoi taiat marunt si cateva rosioare galbene, stropim cu putin ulei, acoperim tava cu hartie de copt si bagam tava la cuptor pentru 1ora si 1/2 , inainte cu 20 min scoatem hartia de copt si lasam sa se rumeneasca putin.


Cam asta e tot, simplu si bun, zic eu, ca asa vreau, ca pot si ca nu dau nimanui explicatii....

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costita afumata cu cartofi si usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

Gherca Daniela 1

22.02.2016, 18:12

mihaelar63 1

22.02.2016, 21:55

Mancare de mancare

noiinbucatarie 1

23.02.2016, 13:30

Buna mancare, dar desenul de pe capacul borcanului este cel mai frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Mistret pe varza ca-n Banie