Costita de miel cu cartofi - a la Nigella

de mihaelar63 in Oaie, 25 Iul 2014 | 1804 vizualizari

 

Mi-a lasat gura apa cand am vazut reteta aceasta preparata de Nigella Lawson . Cum aveam miel de neam bun -Suffollk :D cu carne delicioasa am trecut la treaba .

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costita miel
  • 1 kg cartofi [ nu foarte mari ]
  • 100 ml ulei
  • 1 ceapa
  • 1 ardei mare rosu
  • 2 tije de telina
  • fulgi de chilli
  • menta marocana uscata
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de miel cu cartofi - a la Nigella:

Spalati si portionati costita de miel .


Puneti la fiert cu un pahar de apa si putin ulei costita , ceapa tocata marunt , menta si chili . Sarati .


Fierbeti carnea inabusit la foc mic sub capac .


In acelasi timp puneti la fiert in apa sarata cartofii in coaja .


Cand sunt fierti se scurg, se curata si se prajesc taiati in jumatate intr-o tigaie cu putin ulei .


Verificati daca costita este fiarta , adugati telina tocata, ardeiul cubulete si ridicati capacul ca lichidul in exces sa sa se evapore .


Serviti costita rumena cu cartofi aurii si mult patrunjel verde .

 

TIPS-URI

1

Vinul indicat sa insoteasca mielul este unul alb demi-sec si rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de miel cu cartofi - a la Nigella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Sylvia 1

25.07.2014, 18:01

ce harnicuta ai fost superbe retete

MOKUSKA 1

25.07.2014, 21:06

minunata reteta

Rocsi 1

25.07.2014, 21:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Costiţe de miel la cuptor cu vin roşu şi mentă