Costita de vitel la cuptor

de mihaelar63 in Vita, 16 Ian 2010 | 15597 vizualizari

 

o mancare din care va garantez ca nu ramane pe maine !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg . costita de vitel
  • 1 kg. cartofi
  • 5 catei  usturoi
  • 3 linguri pasta de ardei
  • maghiran [1 virf de cutit ]
  • nucsoara [un varf de cutit ]
  • sare
  • piper
  • 150 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de vitel la cuptor:

  1. costita de vitel se portioneaza, se spala si se opareste , dupa care apa se arunca .cartofii se curata se spala si se taie in sferturi.
  2. usturoiul se curata si se zdrobeste , dupa care se amesteca cu pasta de ardei, maghiran, nucsoara, sare ,piper si ulei.acestea se toarna peste costitele de vitel puse intr-o tava .
  3. se da tava la cuptor la 18o grade C , timp de o ora .
  4. se mai pune putina apa in tava sa nu se arda  si se verifica din cand in cand .
  5. dupa o ora se adauga cartofii si se lasa pana sunt si acestia copti.

TIPS-URI

1

daca nu aveti pasta de ardei dati la mixer un ardei rosu proaspat sau boia .

2

serviti cu gogosari murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de vitel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

17.01.2010, 00:24

Bunica 1

17.01.2010, 09:44

Nu va luati dupa Miha! Ea face miscare cat 10 chiar adca este frig, tot la dispozitia piticilor este.

Bunica 1

17.01.2010, 09:46

Rivka, ai palarii foarte frumoase!Ma faci sa fiu invidioasa

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj