Costita de vitel la cuptor

de mihaelar63 in Vita, 16 Ian 2010 | 11574 vizualizari

 

o mancare din care va garantez ca nu ramane pe maine !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg . costita de vitel
  • 1 kg. cartofi
  • 5 catei  usturoi
  • 3 linguri pasta de ardei
  • maghiran [1 virf de cutit ]
  • nucsoara [un varf de cutit ]
  • sare
  • piper
  • 150 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de vitel la cuptor:


  1. costita de vitel se portioneaza, se spala si se opareste , dupa care apa se arunca .cartofii se curata se spala si se taie in sferturi.

  2. usturoiul se curata si se zdrobeste , dupa care se amesteca cu pasta de ardei, maghiran, nucsoara, sare ,piper si ulei.acestea se toarna peste costitele de vitel puse intr-o tava .

  3. se da tava la cuptor la 18o grade C , timp de o ora .

  4. se mai pune putina apa in tava sa nu se arda si se verifica din cand in cand .

  5. dupa o ora se adauga cartofii si se lasa pana sunt si acestia copti.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti pasta de ardei dati la mixer un ardei rosu proaspat sau boia .

2

serviti cu gogosari murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de vitel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

17.01.2010, 00:24

Bunica 1

17.01.2010, 09:44

Nu va luati dupa Miha! Ea face miscare cat 10 chiar adca este frig, tot la dispozitia piticilor este.

Bunica 1

17.01.2010, 09:46

Rivka, ai palarii foarte frumoase!Ma faci sa fiu invidioasa

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Șarlota Diplomat, cu portocale

de RODIMUR 5

la 00:30

Tort de ciocolată şi cafea cu glazură oglindă

de Ancutsa 5

ieri la 23:27

Biscuiti vitralii

ieri la 21:46

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor-reteta araba