Costita de vitel la cuptor

de mihaelar63 in Vita, 16 Ian 2010 | 10169 vizualizari

 

o mancare din care va garantez ca nu ramane pe maine !

 

INGREDIENTE

  • 1 kg . costita de vitel
  • 1 kg. cartofi
  • 5 catei  usturoi
  • 3 linguri pasta de ardei
  • maghiran [1 virf de cutit ]
  • nucsoara [un varf de cutit ]
  • sare
  • piper
  • 150 ml ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costita de vitel la cuptor:


  1. costita de vitel se portioneaza, se spala si se opareste , dupa care apa se arunca .cartofii se curata se spala si se taie in sferturi.

  2. usturoiul se curata si se zdrobeste , dupa care se amesteca cu pasta de ardei, maghiran, nucsoara, sare ,piper si ulei.acestea se toarna peste costitele de vitel puse intr-o tava .

  3. se da tava la cuptor la 18o grade C , timp de o ora .

  4. se mai pune putina apa in tava sa nu se arda si se verifica din cand in cand .

  5. dupa o ora se adauga cartofii si se lasa pana sunt si acestia copti.

 

TIPS-URI

1

daca nu aveti pasta de ardei dati la mixer un ardei rosu proaspat sau boia .

2

serviti cu gogosari murati

Daca ti-a placut reteta noastra "Costita de vitel la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei

Panini Maker

- 28 %
249.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

mihaelar63 1

17.01.2010, 00:24

Bunica 1

17.01.2010, 09:44

Nu va luati dupa Miha! Ea face miscare cat 10 chiar adca este frig, tot la dispozitia piticilor este.

Bunica 1

17.01.2010, 09:46

Rivka, ai palarii foarte frumoase!Ma faci sa fiu invidioasa

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Friptura de manzat la "tava"