Costite afumate cu cartofi la cuptor

de ancutsa in Porc, 24 Iun 2016 | 544 vizualizari

 

Ador costitele, mai ales daca sunt afumate, alaturi de cartofi la cuptor. Pentru o tusa finala, presar si cascaval ras.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costite afumate;
  • 1 pahar cu vin alb;
  • 3-4 pahare de apa;
  • 1-2 pahare cu ulei;
  • 4 cartofi;
  • 1 morcov;
  • Condimente: sare, piper, cimbru, oregano, boia de ardei dulce, rozmarin;
  • 100 g cascaval ras.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite afumate cu cartofi la cuptor:

Se asaza coastele in tava in care am pus si un strat subtire de ulei (aprox 1-2 pahare).


Se taie morcovul felii, cartofii in cubulete.


Se presara condimente dupa gust. Eu folosesc sare, piper negru macinat, oregano, boia dulce si rozmarin.


Se adauga 1 pahar cu vin si apoi apa cat sa acopere carnea si legumele (3-4 pahare).


Se dau la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumenesc.


Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se presara cascaval ras. Se decoreaza cu felii de rosii si busuioc proaspat.



Portii: 4


Timp: cam 50min


Pofta Buna!



Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:



http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/02/costite-afumate-cu-cartofi-la-cuptor.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite afumate cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

27.06.2016, 09:26

bune, bune!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:43

ancutsa 1

04.07.2016, 11:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc cu cartofi si mazare