Costite afumate cu cartofi la cuptor

de Ancutsa in Porc, 24 Iun 2016 | 845 vizualizari

 

Ador costitele, mai ales daca sunt afumate, alaturi de cartofi la cuptor. Pentru o tusa finala, presar si cascaval ras.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg costite afumate;
  • 1 pahar cu vin alb;
  • 3-4 pahare de apa;
  • 1-2 pahare cu ulei;
  • 4 cartofi;
  • 1 morcov;
  • Condimente: sare, piper, cimbru, oregano, boia de ardei dulce, rozmarin;
  • 100 g cascaval ras.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite afumate cu cartofi la cuptor:

Se asaza coastele in tava in care am pus si un strat subtire de ulei (aprox 1-2 pahare).


Se taie morcovul felii, cartofii in cubulete.


Se presara condimente dupa gust. Eu folosesc sare, piper negru macinat, oregano, boia dulce si rozmarin.


Se adauga 1 pahar cu vin si apoi apa cat sa acopere carnea si legumele (3-4 pahare).


Se dau la cuptor la foc mediu, 45-50 de minute, pana se rumenesc.


Cand sunt gata, se asaza pe un platou si se presara cascaval ras. Se decoreaza cu felii de rosii si busuioc proaspat.



Portii: 4


Timp: cam 50min


Pofta Buna!



Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:



http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/02/costite-afumate-cu-cartofi-la-cuptor.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Costite afumate cu cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

Gherca Daniela 1

27.06.2016, 09:26

bune, bune!

MotanLaOale 1

30.06.2016, 11:43

Ancutsa 1

04.07.2016, 11:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de smantana si bulion