Costite de porc lipicioase

de CameliaR in Porc, 21 Oct 2015 | 2223 vizualizari

 

Am primit de la soacra mea niste costite de porc si am decis sa fac reteta lui Gordon Ramsay 'Coaste de porc lipicioase".Este o reteta absolut delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 10 costite de porc
  • 2 catei de usturoi
  • 1 ceapa(puteti folosii si ceapa verde)
  • 100 ml vin
  • 200 ml fond de pui
  • 3 linguri miere de albine
  • 1 cubulet concentrat de pui(pentru fondul de pui)
  • sare dupa gust
  • piper proaspat macinat
  • 1 lingurita paprika
  • 1 lingurita usturoi granulat
  • 2 lingurite de otet balsamic
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Costite de porc lipicioase:

Pentru inceput am sarat si piperat bucatile de costita.Am luat o tava de copt si am uns-o cu cele 3 linguri de ulei de masline.Punem tava direct pe ochiul de la aragaz si lasam sa se incinga iar apoi adaugam bucatile de costita. Pana se rumenesc costitele,tocam ceapa si cei 2 catei de usturoi marunt( jumatate de ceapa am tocat-o marunt si cealalata jumatate am tocat-o pestisori). Cand s-au rumenit le intoarcem si punem usturoiul tocat marunt si lingurita de paprika.Adaugam si piperul,usturoiul granulat,cele 4 linguri de miere,2 lingurite de otet balsamic.Punem ceapa iar apoi adaugam fondul de pui(eu il fac cu un cubulet de concentrat de pui si 200 ml de apa fierbinte).Mai lasam pe aragaz pana se preincalzeste cuptorul.Introducem tava in cuptor la 180 grade C si lasam aproximativ 25 de minute.Intoarcem costitele si le mai lasam inca 25 de minute.Le puteti servii cu piure de cartofi,orez sau cartofi la cuptor. Sunt absolut delicioase.

Daca ti-a placut reteta noastra "Costite de porc lipicioase" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Rocsi 1

22.10.2015, 21:10

Suna bine!

Bya Ralu 1

03.12.2015, 18:50

CameliaR 1

03.12.2015, 20:14

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

5594 puncte

katty

4926 puncte

Bya Ralu

4803 puncte

mirela0911

4743 puncte

simona72

4027 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciulama de pui
  • 24

    S

  • 25

    D

  • 26

    L

  • 27

    MA

  • 28

    MI

  • 29

    J

  • 30

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne si cascaval