Cosulete cu pancetta si branza cheddar

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2015 | 3573 vizualizari

 

Un mic dejun sau o gustare rapida si delicioasa! 

 

INGREDIENTE

    • aluat foietaj - 6 patrate (10x10 cm)
    • oua – 2 buc.
    • Pancetta – 12 felii subtiri
    • branza cheddar – 6 felii
    • marar tocat – 1 lingura
    • oregano uscat – ½ lingurita
    • boia dulce – ½ lingurita
    • sare si piper dupa gust
    • ulei si faina pentru tapetat tava
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu pancetta si branza cheddar:

  • Tapetati o tava de briose cu ulei si faina (tava de silicon pentu 6 bucati)

  • Puneti in fiecare forma cate un patrat din aluatul foietaj

  • Amestecati ouale batute cu pancetta si branza cheddar taiate cubulete, adaugati mararul tocat si condimentele si umpleti cosuletele de foietaj

  • Coaceti la 200 grade pentru 20 de minute

  • Scoateti tava din cuptor si lasati putin la racit, apoi scoateti cu grija cosuletele pe un plato

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce umplutura doriti, mai multe legume, verdeata etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu pancetta si branza cheddar" nu uita sa-i faci un review.
 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carnaciori inveliti in foietaj