Cosulete cu pancetta si branza cheddar

de Oana in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2015 | 3659 vizualizari

 

Un mic dejun sau o gustare rapida si delicioasa! 

 

INGREDIENTE

    • aluat foietaj - 6 patrate (10x10 cm)
    • oua – 2 buc.
    • Pancetta – 12 felii subtiri
    • branza cheddar – 6 felii
    • marar tocat – 1 lingura
    • oregano uscat – ½ lingurita
    • boia dulce – ½ lingurita
    • sare si piper dupa gust
    • ulei si faina pentru tapetat tava
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete cu pancetta si branza cheddar:

  • Tapetati o tava de briose cu ulei si faina (tava de silicon pentu 6 bucati)

  • Puneti in fiecare forma cate un patrat din aluatul foietaj

  • Amestecati ouale batute cu pancetta si branza cheddar taiate cubulete, adaugati mararul tocat si condimentele si umpleti cosuletele de foietaj

  • Coaceti la 200 grade pentru 20 de minute

  • Scoateti tava din cuptor si lasati putin la racit, apoi scoateti cu grija cosuletele pe un plato

TIPS-URI

1

Puteti folosi ce umplutura doriti, mai multe legume, verdeata etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete cu pancetta si branza cheddar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Rocsi 1

12.08.2015, 21:53

Ce frumusele!

anca_rm 1

13.08.2015, 09:32

ce frumose sunt

MOKUSKA 1

13.08.2015, 10:58

superbe

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Mic dejun duminical