Tarta cu brocoli si busuioc

de Ksenya in Aperitive / Garnituri, 7 Mar 2016 | 681 vizualizari

 

un aperetiv rapid si sanatos :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g brocoli
  • 3 oua
  • 4 linguri smantana grasa
  • 30 g unt
  • 1-4 fire busuioc dupa gust
  • sare
  • piper dupa gust
  • parmezan ras pentru ornat (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu brocoli si busuioc:

Pornim cuptorul la 180 grade. Broccoli il fierbem timp de 3 minute in apa cu sare,apoi il lasam la scurs.Intr-o tigaie topim untul si sotam brocoli pana se evapora apa si il rasturnam intr-un castron. separat batem ouale, adaugam smantana, sarea, piperul si busuiocul tocat marunt, amestecam si incorporam si broccoli.Turnam compozitia intr-un vas tapetat cu hartie de copt.Dam la cuptor aproximativ 30 min. Lasam la racit. Se poate adauga parmezan ras.



Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu brocoli si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

Ksenya 1

09.03.2016, 08:44

Multumesc de trecere!

elucubratiiculinare 1

10.03.2016, 16:16

tare buna

noiinbucatarie 1

12.03.2016, 12:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piure de cartofi cu branza de vaci