Cosulete de cascaval cu salata de surimi

de anca_rm in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2014 | 2722 vizualizari

 

Un aperitv deosebit

 

INGREDIENTE

  • Pt cosulete 18 bucati:
  • 200 gr cascaval Dalia
  • Pt salata:
  • 1 cutie porumb dulce (425 ml)
  • 150 gr surimi
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ou fiert
  • 1 iaurt grecesc
  • sare
  • piper
  • 1 avocado
  • zeama de la o jumate de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cosulete de cascaval cu salata de surimi:

Cosuletele :


Razuim cascavalul si pe o tava tapetata cu hartie de copt punem cate o lingura de cascaval razuit. O intindem bine si dam la cuptor incins pana cand se topeste si prinde pe margini o culoare aurie.


Scoatem din cuptor si cat sunt calde rotitele le asezam in forme de briose sau de tarta si lasam la racit . Trebuie aranjate cu degetele astfel incat sa formeze cosulet.


Atentie sa nu va ardeti pentru ca trebuie lucrat cu ele fierbinti, altfel nu se vor forma cosuletele .


Eu pe o tava mare de cuptor am pus 6 gramajoare de cascaval , lasand loc intre ele , ca sa nu se lipeaca .


Pana cand se racesc cosuletele facem salata


Surimii il desfacem (fiecare bastonas este asamblat individual intr-o folie) si il taiem cubulete , de preferinta nu foarte mici dar nici mari .


Porumbul il clatim cu putina apa rece si il punem la stors in strecurator


Ceapa verde o facem si pe ea bucatele mici , la fel si oul fiert si racit . Taiem si avocado. Avocado trebuie stropit din abundenta cu zeama de lamaie ca sa nu se oxideze.


Amestecam totul intr-un bol (surimi, ceapa, porumb, iaurt, ou, avocado ) si asezonam dupa gust cu sare si piper.


Umplem cosuletele cu aceasta salata si avem un aperitiv deosebit atat ca si aspect cat si ca gust .

 

TIPS-URI

1

cascavalul se poate face si in tigaie

2

se pot umple aceste cosulete cu orice fel de salata

Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete de cascaval cu salata de surimi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

04.07.2014, 23:42

alilianaa 1

05.07.2014, 08:29

bunatate

Rocsi 1

05.07.2014, 19:54

Arata bine!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 merisor

7160 puncte

MotanLaOale

6760 puncte

mirela0911

6120 puncte

Constelatialeu

5930 puncte

RODIMUR

5260 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu parmesan si piept de pui pane