Cotlet cu cartofi taranesti

de ianculubita in Porc, 3 Feb 2014 | 10472 vizualizari

 

Am facut un tur prin retetele mele si cu tristete am ajuns la concluzia ca eu postez retete doar pentru un comentariu de "bun" sau un omulet care bate din palme, ca in rest nu sunt luate nici intr-o considerare; doar o singura data in cei 3 ani mi-am vazut o reteta la meniul zilei nu mai spun ca in ultimul timp nici sigla de Fan branza nu se mai pune la retete;
oare "cineva acolo sus" nu ma iubeste??
Scuzati-ma, nu vreau sa supar pe nimeni dar poate v-ati dat seama (sau nu) ca eu gatesc cu pasiune nu doar sa-mi omor timpul!!

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc
  • 4 catei de usturoi sau 1lingura praf de usturoi
  • 2 cepe
  • 1 lingura praf de usturoi
  • 5 cartofi
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
  • 3-4 linguri ulei
  • 1 pahar cu vin alb
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet cu cartofi taranesti:

Cotletele spalate,uscate,condimentate cu sare,piper si putin praf de usturoi,le punem in tigaia cu ulei sa se prajeasca putin pe ambele parti,adaugam vinul,lasam sa fiarba iar dupa ce s-a evaporat,scoatem carnea pe o farfurie,in uleiul ramas calim ceapa taiata marunt,condimentam cu sare,piper,boia si cimbru apoi oprim focul

Cartofii curatati,spalati,ii punem la fiert iar dupa ce au fiert ii zdrobim cu o furculita dar nu tare,ii punem intr-un vas termorezistent,deasupra ceapa calita cu tot cu ulei apoi cotletele,acoperim cu o folie de aluminiu si lasam la cuptor 30min;dupa acest timp,descoperim si mai lasam cateva minute sa prinda culoare aurie.

Servim cu acritura de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet cu cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 300 lei
1099.99 lei
799.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 350 lei
1299.99 lei
949.99 lei

COMENTARII (14)

deyutzky 1

04.02.2014, 17:10

ce bine arata! as manca si eu acum o portie!

ianculubita 1

05.02.2014, 08:58

babi5 1

07.10.2014, 06:29

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Năut chips

pe 25.03 la 20:08

Reteta de mancare de post cu urzici

de Caty 2

pe 22.03 la 17:01

Reteta de nuci umplute, de post

pe 18.03 la 17:55

Reteta de samosa cu dovleac

pe 18.03 la 17:47

Reteta de triunghiuri cu mere si pere

pe 18.03 la 17:40

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1370 puncte

oanapl

1211 puncte

Caty

1184 puncte

MotanLaOale

1007 puncte

Rocsi

544 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu legume, la cuptor