Cotlet de porc cu bacon la slow cooker

de Bunica in Porc, 2 Ian 2022 | 2884 vizualizari

 

Nu am scos carnea s-o pun la macerat, asa am preparat-o la slow cooker crock-pot.
Nu ma asteptam sa iasa asa de frageda!

 

INGREDIENTE

  • o bucata de cotlet fara os ,cam 600 g,
  • 5 felii cascaval
  • 5 felii bacon
  • 1 lingurita rasa de sare
  • 1 lingurita rasa de piper macinat
  • 1 lingurita rasa de boia de ardei
  • 1 lingurita rasa de cimbru
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu bacon la slow cooker:

Bucata de cotlet spalata si uscata cu servetele de bucatarie se portioneaza ( fara a strapunge carnea pana jos) in 6 felii.

Intr-un bol mic se pun condimentele agreate si o lingura de ulei.

Condimentele +uleiul se amesteca bine.

Fiecare bucata de cotlet se "maseaza" bine cu co condimente.

Intre bucatile de cotlet se pun cate o felie de bacon si una de cascaval.

Prin mijlocul introducem un bat de frigaruie pentru a nu se imprastia  baconul si cascavalul.

Ungem vasul de crok-pot cu putin ulei .

Punem bucata de cotlet in vas si acoperin cu capacul.

Pornim aparatul pe functia hott pentru 2 ore.

Se serveste cu garnitura si salata dorita.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu bacon la slow cooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

03.01.2022, 20:01

Daca ai pregatit-o la slow-cooker, clar ca a iesit super frageda!

dantes 1

04.01.2022, 11:00

Buna!

Catalina L 1

09.01.2022, 20:08

gustos cred

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc marinat in vin rosu