Cotlet de porc cu cartofi taranesti

de carmenvlad in Porc, 26 Mar 2011 | 6947 vizualizari

 

INGREDIENTE

Ingrediente

  • 4-6 bucati cotlet de porc
  • 1 kg cartofi
  • 200 g sunculita taraneasca
  • 50 ml ulei
  • 2 cepe mici
  • Sare si piper dupa gust
  • 2 lingurite condimente pentru porc
  • ½ lingurita maghiran
  • ½ lingurita busuioc
  • Patrunjel verde tocat

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cartofi taranesti:

Cotletele se bat usor cu ciocanul de snitele, se condimenteaza cu condimentele de porc, sare si piper, maghiran si se dau la rece pentru o ora. Apoi se pun pe gratar si se rumenesc bine si pe o parte si pe cealalta. Se pun intr-un castron bucatile de cotlet si se acopera sa stea calde.

Cartofii se curata, se taie cubulete potrivite si se fierb in apa cu sare. Se taie sunculita in bucatele mici si se prajeste in ulei. Se adauga ceapa tocata marunt si se caleste cu sunculita. Cartofii scursi de apa se adauga peste ceapa si sunculita, se potriveste de sare si piper si se mai lasa pe foc 5 minute. Se presara busuioc si patrunjel verde

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

mamaieelena 1

28.03.2011, 23:12

carmenvlad 1

30.03.2011, 05:56

Va multumesc mult pentru comentarii. Cam multe calorii este adevarat dar vreau sa ma bucur de o mancare buna. Daca totul este cu masura, se poate.

-Licurici- 1

15.12.2017, 21:24

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cea mai neagra negresa

de GeorgiG 5

ieri la 23:23

Lasagna de ciocolata

de GeorgiG 5

ieri la 21:53

Snitel de porc cu pesmet panko

de -Miti- 7

ieri la 10:36

Aperitiv budinca cu dovlecei si branza

de Rocsi 9

pe 15.08 la 22:01

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc marinat in vin rosu