Cotlet de porc cu cartofi umpluti

de nico15 in Porc, 7 Noi 2010 | 3850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati cotlet de porc
  • 3-4 cartofi potriviti
  • 2 cubulete de unt
  • 2 stelute de anason
  • sare,
  • cateva bobite de piper Sichuan,
  • salvie(condiment Kotanyi) si putina boia
  • 1 ceapa
  • 3-4 catei de usturoi
  • 100 gr de parmezan
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu cartofi umpluti:

 

Se iau bucatile de cotlet se sareaza si se condimenteaza cu boia pe ambele parti, dupa care se aseaza pe gratar, deasupra se pun cubuletele de unt pe care se aseaza bobitele de piper Sichuan, stelutele de anason si se adauga salvia(condiment Kotanyi), dupa ce este facut pe o parte se intoarce si pe cealalta parte, se iau stelutele de anason si se continua frigerea.

Separat se iau 3-4 cartofi, se spala bine si se pun la fiert in coaja, cand sunt cam trei sferturi facuti, se scot si se dau intr-un jet de apa rece cat sa putem sa decojim un pic si scoatem din cartof o parte din miez.

Ceapa se taie marunt la fel si usturoiul se calesc intr-un strop de ulei dupa care se scot si se umplu cartofii, se ia o folie de staniol, se fac ca niste barcute in care se aseaza fiecare cartof se adauga: un pic de ulei de masline si se stropeste cu putin vin alb, se pun stelutele de anason si se presara si rozmarin se inchide staniol-ul si se pun cartofii pe grill-ul de la cuptor lasandu-se aproximativ 15 minute.

Preparatul se serveste cald cu o salata de muraturi, de preferat gogosari.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Bunica 1

07.11.2010, 10:15

Si eu si eu ! Sunt delicioase !

nico15 1

07.11.2010, 13:31

Gata va astepttttttttttttttttttt

vanilla 1

09.11.2010, 17:57

tulai doamne bine arata!!! nico unde te-ai ascuns pana acumma???

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu bacon