Cotlet de porc cu varza murata

de Corinuta in Porc, 1 Noi 2010 | 3802 vizualizari

 

Se prapara foarte usor si e buna, bunaaaaa!!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg varza murata
  • 1 kg cotlet de porc
  • 1 mar acrisor
  • 1-2 cepe
  • 50 g unt
  • 300 ml supa de carne
  • 400 ml suc de mere
  • 3-4 frunze de dafin
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc cu varza murata:

Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata si marul si se taie in patru, se scoate cotorul, apoi se taie marul in felii subtiri.


Se caleste ceapa in unt, intr-o oala mare pana se inmoaie. Se scurge bine varza si se adauga peste ceapa impreuna cu marul. Se mai caleste putin, apoi se adauga supa si sucul de mere, frunzele de dafin si carnea condimentata cu putina sare. Se fierbe acoperit la foc mic timp de o ora si jumatate.


Se scoate carnea, se dezoseaza si se feliaza(daca e cazul), se condimenteaza varza dupa gust si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc cu varza murata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

aziz 1

04.11.2010, 08:46

as putea indrazni si eu la un pahar cu apa?ca din bunaciunea aia nu cred sa mai fi ramas ceva....

Corinuta 1

10.11.2010, 11:30

va pup pe toate!

elena1988 1

08.02.2011, 10:47

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu cartofi taranesti