Cotlet de porc in crusta de seminte

de mihaelar63 in Porc, 17 Dec 2014 | 2097 vizualizari

 

Simplu de preparat !!!

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cotlet de porc [ merge si pulpa sau un muschiulet mai mare ]
  • 150 gr mix seminte [ susan , dovleac , migdale , floarea soarelui , mac , etc ]
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri mustar iute
  • sare
  • fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in crusta de seminte:

  1. Bucata de cotlet fara os se sareaza , se unge  cu mustar si se tavaleste bine [ apasand cu podul palmelor ] prin mixul de seminte si fulgi de chilli .
  2. Prajiti cotletul cu seminte pe toate partile cate 2-3 minute , intr-o tigaie cu ulei .Intoarceti carnea cu grija pentru a proteja crusta de seminte .
  3. Transferati bucata de cotlet intr-o tava si dati la cuptor 20-25 minute .
  4. Scoateti carnea din cuptor si o lasati sa se tempereze 15-20 minute .
  5. Dupa ce se ,, odihneste '' se poate felia cu ajutorul unui cutit bine ascutit .
  6. Serviti porcul cu crusta de seminte alaturat de garnitura sau salata preferata .
 

TIPS-URI

1

La fel se poate prepara si o bucata de vita cu crusta de seminte . In acest caz lasati la cuptor timp mai redus , 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in crusta de seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

mihaelar63 1

21.12.2014, 00:02

Bya , si mie-mi place ce faci tu

mihaelar63 1

21.12.2014, 00:08

Medi

mihaelar63 1

21.12.2014, 00:08

Ina , garantat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!