Cotlet de porc in crusta de seminte

de mihaelar63 in Porc, 17 Dec 2014 | 2845 vizualizari

 

Simplu de preparat !!!

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg cotlet de porc [ merge si pulpa sau un muschiulet mai mare ]
  • 150 gr mix seminte [ susan , dovleac , migdale , floarea soarelui , mac , etc ]
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri mustar iute
  • sare
  • fulgi de chilli
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in crusta de seminte:


  1. Bucata de cotlet fara os se sareaza , se unge cu mustar si se tavaleste bine [ apasand cu podul palmelor ] prin mixul de seminte si fulgi de chilli .

  2. Prajiti cotletul cu seminte pe toate partile cate 2-3 minute , intr-o tigaie cu ulei .Intoarceti carnea cu grija pentru a proteja crusta de seminte .

  3. Transferati bucata de cotlet intr-o tava si dati la cuptor 20-25 minute .

  4. Scoateti carnea din cuptor si o lasati sa se tempereze 15-20 minute .

  5. Dupa ce se ,, odihneste '' se poate felia cu ajutorul unui cutit bine ascutit .

  6. Serviti porcul cu crusta de seminte alaturat de garnitura sau salata preferata .

 

TIPS-URI

1

La fel se poate prepara si o bucata de vita cu crusta de seminte . In acest caz lasati la cuptor timp mai redus , 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in crusta de seminte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (45)

mihaelar63 1

21.12.2014, 00:02

Bya , si mie-mi place ce faci tu

mihaelar63 1

21.12.2014, 00:08

Medi

mihaelar63 1

21.12.2014, 00:08

Ina , garantat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu legume la cuptor