Cotlet de porc in sos barbeque

de Adele in Porc, 13 Mai 2015 | 1318 vizualizari

 

De mult aveam in plan sa pregatesc carne cu acest sos, deci rezultatul pe masura ,gustos si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de cotlet de porc cu os.
  • sos barbeque
  • sare.
  • ulei.
  • piper mixt (alb,verde,negru si rosu).
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc in sos barbeque:

Se pune carnea pe o farfurie ,se maseaza cu sare si piper proaspat macinat,se unge cu sos bbq pe o parte si se lasa 5-10 minute.Dupa care se pune o tigaie antiaderenta pe aragaz se incalzeste foarte bine,se unge cu putin ulei se pune carnea ,se unge cu sos si pe cealalta parte ,se rumenste bine pe ambele parti pentru 5 minute .Se poate servii alaturi de cartofii natur,piure,pilaf,etc.


Pofta buna!!

 

TIPS-URI

1

Ideal ar fi pregatita pe gratar sau chiar si in cuptor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc in sos barbeque" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (44)

Adele 1

14.05.2015, 07:39

Meri

dantes 1

14.05.2015, 08:47

Bun!

Adele 1

14.05.2015, 09:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Cotlet fraged de porc cu cartofi