Frigarui

de ralu_ca in Porc, 9 Aug 2014 | 1352 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 4 ardei grasi
  • 3 cepe mari
  • 5-6 rosii
  • 1 capatana usturoi
  • cimbru
  • boia de ardei iute
  • sare
  • 1 pahar bere
  • piper
  • 1 ceasca ulei de masline
  • 16 cubulete sunca de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui:

Carnea o taiem bucati subtiri. O punem intr-o punga speciala impreuna cu usturoiul tocat, piper, cimbru, sare, boia, uleiul si berea, apoi inchidem si amestecam punga. O lasam la fezandat la frigider pana a 2a zi.


Incepem sa "fabricam" frigaruile. Ceapa si ardeiul gras se taie bucati, rosiile rondele. In primul capat ingigem un cubulet de sunca, carne, ceapa,carne, rosie, ardei, carne si la final sunca. Punem in functie de "batul" de frigaruie.


Se pregatesc la gratar... foarte bune !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Andreea Caroline 1

10.08.2014, 10:23

Super bune

Rocsi 1

10.08.2014, 11:07

Ce rumene si buneeee!

Panacris 1

12.08.2014, 11:58

Bune, bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui