Cotlet de porc la tava

de nico15 in Porc, 13 Noi 2010 | 9549 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 cotlete de porc
  • 4-6 catei de usturoi(3 pt marinata, 3 cand introducem la cuptor)
  • 2 ceape potrivite
  • 1-2 morcovi
  • 100-150 g de kaizer
  • 300 ml de vin  rosu       
  • sare, piper,
  • rozmarin,
  • ulei,
  • pasta de tomate

Se face o marinada in care se pune:

  • ceapa tocata marunt,
  • 3 catei de usturoi,
  • sare, piper,
  • 1 cana de vin,
  • ulei,
  • rozmarin.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la tava:

 

Dupa ce carnea a stat 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune ceapa, morcovi si feliile de kaizer, se pune ulei, se adauga boia peste carne, se mai adauga 50 ml de vin rosu, se adauga 2-3 catei de usturoi si pasta de tomate, se completeaza cu apa si se pune rozmarin,se da la cuptor 35-40 de minute. Se verifica carnea cand este bine patrunsa si foarte frageda se scoate si se lasa putin in asteptare.

Separat intr-o alta tava sau tigaie mai mare se pune ulei de masline si se adauga doar bucata de carne aproximativ 10-15 minute intorcand-o pe toate partile cand prinde culoare aurie spre maronie, se va incerca daca carnea este facuta, si se va proba cu furculita vazand daca carnea este frageda si bine patrunsa si va trebui sa aiba o crusta maronie apetisanta.
Se aranjeaza farfuria cu salata verde, se pun cotletele si se decoreaza cu felii de rosii.

Pofta Buna

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de cartofi cu smantana

de vasimur 4

ieri la 10:55

Reteta de prajitura cu pere

pe 02.10 la 18:46

Reteta de budinca de paste la cuptor

pe 25.09 la 17:37

Sos de rosii pentru pizza sau friptura

pe 20.09 la 17:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1465 puncte

Rocsi

1023 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

- Andreea -

524 puncte

mihaelar63

515 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza de vara cu afumatura