Cotlet de porc la tava

de nico15 in Porc, 13 Noi 2010 | 6954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-8 cotlete de porc
  • 4-6 catei de usturoi(3 pt marinata, 3 cand introducem la cuptor)
  • 2 ceape potrivite
  • 1-2 morcovi
  • 100-150 g de kaizer
  • 300 ml de vin  rosu       
  • sare, piper,
  • rozmarin,
  • ulei,
  • pasta de tomate

Se face o marinada in care se pune:

  • ceapa tocata marunt,
  • 3 catei de usturoi,
  • sare, piper,
  • 1 cana de vin,
  • ulei,
  • rozmarin.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc la tava:





Dupa ce carnea a stat 30 min in aceasta marinata, se scoate si se pune intr-o tava in care se pune ceapa, morcovi si feliile de kaizer, se pune ulei, se adauga boia peste carne, se mai adauga 50 ml de vin rosu, se adauga 2-3 catei de usturoi si pasta de tomate, se completeaza cu apa si se pune rozmarin,se da la cuptor 35-40 de minute. Se verifica carnea cand este bine patrunsa si foarte frageda se scoate si se lasa putin in asteptare.



Separat intr-o alta tava sau tigaie mai mare se pune ulei de masline si se adauga doar bucata de carne aproximativ 10-15 minute intorcand-o pe toate partile cand prinde culoare aurie spre maronie, se va incerca daca carnea este facuta, si se va proba cu furculita vazand daca carnea este frageda si bine patrunsa si va trebui sa aiba o crusta maronie apetisanta.

Se aranjeaza farfuria cu salata verde, se pun cotletele si se decoreaza cu felii de rosii.



Pofta Buna



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc la tava" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 33 %
299.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (5)

Bunica 1

14.11.2010, 09:15

Ce frumos sunt rumenite !

nico15 1

14.11.2010, 09:27

Dragelor gata, sunteti invitate la masa

nadina73 1

14.11.2010, 10:52

super si aici tot 5f

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

7750 puncte

RODIMUR

6780 puncte

Rocsi

6760 puncte

oanapl

6010 puncte

mirela0911

4270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna vegetariana
  • 05

    MA

  • 06

    MI

  • 07

    J

  • 08

    V

  • 09

    S

  • 10

    D

  • 11

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu jeleu de gutui

de oanapl 6

ieri la 21:08

Salată de cartofi violet

ieri la 18:04

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc in sos de vin rosu