Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci

de MotanLaOale in Porc, 29 Ian 2013 | 7640 vizualizari

 

Pentru acest preparat Gaby este de vina! Am vazut la ea si musai a trebuit sa fac si eu! A iesit ceva nemaipomenit de bun!

 

INGREDIENTE

  • 700g cotlet de porc
  • 240g ciperci intregi (conserva)
  • 2 linguri mustar
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute
  • MARINADA:
  • 200ml vin rosu
  • 1 lingura miere
  • 3 catei usturoi
  • 3 foi dafin
  • 1 lingurita boabe piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci:

Se prepara marinada si se pune bucata de cotlet in ea, se unge pe toate partile si se lasa la frigider 24 de ore, intorcandu-se din cand in cand in marinada.

Se scoate bucata de cotlet, se unge bine cu mustar pe toate partile si se pune intr-un vas termorezistent.

Se toarna si marinada, se presara cu boia de ardei iute.

Se pune capacul sau folie de aluminiu si se pune in cuptorul preincalzit pentru 1 ora.

Se intoarce de 2-3 ori pe toate partile.

Dupa o ora se pun si ciupercile si se mai introduce in cuptor pentru 40-50 minute, fara capac.

Se intoarce pe toate partile si se unge des cu zeama  din vas sa se rumeneasca frumos.

Este buna calda cu garnitura de ciuperci, sau alta, si rece ca aperitiv!

Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc marinat cu mustar si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc în crustă de condimente