Cotlet de porc pe pat de ciuperci

de papabundetot in Porc, 24 Aug 2013 | 1627 vizualizari

 

Cred asa,uitandu-ma acum la poze ca un titlu potrivit ar fi fost broscuta testoasa mai degraba,parca asa arata dar nici nu am vrut sa incarc farfuria,sa arate frumos asa ca….asta a iesit,oricum a fost extrem de gustos asta e clar si aromat :) si face parte din categoria preparatelor rapide,de seara dupa 10 ore de munca ….

 

INGREDIENTE

  • Am folosit:
  • 5-6 felii cotlet de porc fara os
  • 400 gr ciuperci champignon
  • sos soia
  • otet balsamic
  • apa de flori de portocal (imi place mult in combinatia cu carne)
  • curry,fulgi de ardei iuti
  • sare,piper,
  • usturoi
  • ulei de rapita
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc pe pat de ciuperci:

Am pus carnita la marinat in sos soia,apa de flori de portocal (mi se pare ca da un gust fantastic carnii de orice fel) curry,fulgi de ardei si apoi am pus carnea cu tot cu marinata la cuptor pana cand s-a patruns bine si s-a rumenit frumos.


Ciupercile le-am spalat si le-am taiat bucati,nici mici,nici mari…cum va plac,apoi intr-o tigaie am pus la foc putin ulei de rapita,apoi usturoiul si dupa ce acesta si-a eliberat aromele am adaugat ciupercile taiate si le-am lasat la foc mic cateva minute pana s-au calit putin.La sfarsit am adaugat sare si piper peste ele pentru un plus de aroma si am servit cu cotletul de porc.Pentru decor,daca tot am descoperit aroma deosebita a frunzei de ardei iute…am folosit frunze de laardeiul meu.Imi place mult gustul frunzei,sper insa sa nu ramana ardeiul fara ele


Nu este o masa complicata ci una mai degraba,rapida dupa o zi de munca obositoare,dar gustul final merita chiar si acest mic efort


Pofta mare!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc pe pat de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Denissa 1

24.08.2013, 21:49

merisor 1

24.08.2013, 22:13

Imi place si cotletul, imi plac si ciupercile!

alilianaa 1

24.08.2013, 22:28

ce bun,..

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Cotlet fraged de porc cu cartofi