Cotlet porc pe pat de legume

de retetele_tinei in Porc, 28 Sep 2014 | 1739 vizualizari

 

Eu si baietelul meu nu prea suntem fani ai carnii de porc, nu stiu de ce, dar preferam intotdeauna un peste bun, iepure sau pui, dar pentru ca mancaciosul casei, adica sotul meu vroia sa-si stampere putin pofta, i-am pregatit acest Cotlet de porc pe pat de legume la cuptor, care a iesit nemaipomenit si da, o spun eu cea care nu este fan acestui tip de carne :) si daca mie mi-a placut, atunci nu va inchipuiti care a fost parerea sotului meu :) .....asadar, sper ca aceasta reteta sa o incerctai si voi dragii mei cititori pentru ca merita deoarece este o reteta cu multe legume, carne si rapida (face cuptor toata treaba).

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati cotlet de porc
  • 1 ceapa mai micuta
  • 1 zucchina
  • 1/2 ardei rosu
  • 5 ciuperci
  • 4 cartofiori
  • 6 catei de usturoi
  • 2 morcovi
  • ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet porc pe pat de legume:

Legumele se spala, se curata (dupa caz) si se taie cubulete. Atat legumele taiate cat si carnea se sareaza si se pipereaza. Legumele taiate se pun intr-o tava, carnea se prajeste pe ambele parti pana isi schimba culoarea, apoi prajita carnea se pune peste legume. Se adauga putin ulei, se pune o folie de aluminiu peste tava si se dau la cuptor, pana cand carnea e moale. Atunci se ia folia de aluminiu de pe tava si se mai lasa cateva momente tava in cuptor, pana cand carnea prinde o culoare frumos aurie.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

merg foarte bine cu piure de broccoli sau piure de cartofi

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet porc pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

dantes 1

29.09.2014, 09:25

Foarte bun

Bya Ralu 1

01.10.2014, 15:45

Tare bun

babi5 1

04.10.2014, 19:42

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Frigarui de iarna la cuptor