Cotlete banatene

de La Ancuta in Porc, 25 Mai 2011 | 4641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 cotlete de porc fara os
  • cate 100 g varza alba pentru fiecare cotlet
  • 1 lingura ulei de masline
  • 5 linguri pesmet
  • 1 ceapa mica tocata fin
  • 2 catei de usturoi tocati
  • 1 lingura cimbru
  • 1 lingura patrunjel verde
  • 1 ou
  • 3 linguri cascaval ras
  • 6 bucatele mici de unt
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete banatene:

Tocam varza ca pentru salata si o punem la calit intr-o lingura de ulei de masline. Amestecam destul de des, pentru a nu se prinde de oala. Calim pana se inmoaie. Potrivim de sare si piper si adaugam putin cimbru (eu am folosit uscat). Dam de pe foc si lasam sa se racoreasca.


Carne o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele. Laura a taiat felii mai groase si a facut cate un buzunar in fiecare bucata. Eu am avut carnea taiata deja, in felii destul de subtiri asa ca nu am mai putut face buzunare.


Condimentam cotletul cu sare si piper. Pe fiecare bucata de carne punem o lingura zdravana de varza calita. Impaturim pe jumatate si prindem cu scobitori, astfel incat sa nu iasa umplutura.


Amestecam pesmetul cu ceapa si usturoiul tocate foarte fin. Adaugam cascavalul ras, cimbru si patrunjel. Potrivim de sare si piper. In alt castron batem oul cu putina sare, ca pentru omleta. Trecem fiecare bucata de carne prin ou apoi prin amestecul de pesmet. Presam bine cu palma, ca pesmetul sa adere bine de carne.


Asezam fiecare bucata in tava tapetata cu hartie de copt iar deasupra punem cate o bucatica mica de unt. Dam la cuptorul incins la 180 de grade si coacem 15 minute, dupa care intoarcem cotletele pe partea cealalta. Mai dam la cuptor inca 15 minute, pana se rumenesc.


Servim calde cu garnitura preferata. Noi am mancat cu o garnitura de orez cu ceapa verde si marar si salata de varza cu rosii.


Sursa

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete banatene" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 37 %
299.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (50)

LUK 1

27.05.2011, 17:57

La Ancuta 1

28.05.2011, 21:17

Medi pentru tine am tot timpul o portie

La Ancuta 1

28.05.2011, 21:17

Florina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

OLADI - Clatite rusesti

de Ina 7

ieri la 22:56

Tort cu crema de portocale si ciocolata neagra

de katty 5

ieri la 20:33

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Friptura taraneasca cu coaste de porc si carnati