Cotlete de porc gratinate la cuptor

de Catalina L in Mancaruri cu carne, 23 Ian 2021 | 3557 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete de porc- 300 g
  • 2-3 linguri ulei
  • 2 catei mici de usturoi
  • 1 ceapa mica rosie
  • 2 felli subtiri de cascaval Leerdammer
  • sare, piper
  • boia de ardei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc gratinate la cuptor:

Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Ungeti carnea cu ulei, puneti sare si piper.
Puneti carnea intr-un vas pentru cuptor. Presarati deasupra ceapa si usturoiul
Acoperiti vasul si puneti-l in cuptorul incalzit la  180°C timp de 20 minute. Descoperiti si puneti peste carne feliile de cascaval . Dati din nou la cuptor fara sa acoperiti timp de 20-25 minute sau pana cand branza se topeste si se coloreaza. Serviti cu o salata, sau cu muraturi....carnea se topeste in gura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc gratinate la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci