Cotlete de porc tavalite prin sos de ceapa verde

de ancutaCH in Mancaruri cu carne, 12 Mai 2012 | 1255 vizualizari

 

Este o reteta care am vazut-o saptamana asta la prima tv prezentata de bucatarasii tineri de la emisiunea ”Flavours-3bucatari”... si pentru ca mi-a placut foarte mult am vrut sa vi-o prezint si voua... in cateva cuvinte reteta simpla si rapid de facut si care a iesit delicioasa si frageda si sper sa va placa si voua!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de cotlete (cu/fara os sisorici)
  • 3 cepe verzi
  • 1 fir de usturoi verde
  • 2-3 linguri de ulei de masline
  • piper -dupa preferinta
  • sare
  • 1 rosie maricica
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlete de porc tavalite prin sos de ceapa verde:

Cotletele se spala bine si se usuca in prosop de hartie. Se pun pe un grill/gratar bine incins sa se rumeneasca putin pe fiecare parte.


Din ceapa, usturoi , ulei, sare si piper se face un mujdei prin care se tavalesc cotletele rumenite si se pun in tava cu tot cu sosul ramas.


Peste carne se zdrobeste rosia care apoi se lasa si ea in tava.


Se da la cuptor tava neacoperita , aproximativ 30 minute - depinde cat de bine facuta o preferati.



 

TIPS-URI

1

Se serveste cu pireu sau cartofi natur (eu am fiert cartofii si apoi i-am calit in tigaia in care am rumenit carnea si am adaugat un cub de unt ).

2

Deasemenea se serveste cu salata proaspata. (noi am avut salata de sfecla rosie- vezi poza)

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlete de porc tavalite prin sos de ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

cocolina 1

12.05.2012, 22:36

o bunatate de mancare

Rocsi 1

13.05.2012, 15:12

ancutaCH 1

14.05.2012, 05:37

13x adica De cel putin 13 ori multumesc ! x13

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc cu sos de ciuperci