Cous cous cu legume

de mihasara in Salate, 26 Oct 2015 | 1196 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250g cous cous
  • 200g ciuperci din conserva
  • 250g legume congelate
  • 1 ceapa
  • sare, piper, ulei
  • putin patrunjel.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cous cous cu legume:


  1. Punem intr-un vas 2.5l apa, adaugam sare si o punem la fiert.

  2. Intre timp punem intr-o tigaie 2 linguri de ulei de masline si o punem pe foc.

  3. Taiem marunt ceapa si o calim in jur de 3 minute pana ncepe sa devina transparenta.

  4. Adaugam ciupercile taiate marunt si le calim si pe ele 3 minute.

  5. A venit randul legumelor congelate si pe ele le calim 3-4 minute.

  6. Intre timp noi am fiert cuscus-ul conform instructiunilor de pachyet, il strecuram si il adaugam in tigaie.

  7. Amestecam sa nu se prinda de fundul tigaii si lasam sa se prajeasca putin si sa imprumute aroma de la legume.

  8. Stingem focul si potrivim de sare si piper.

  9. Presaram patrunjel verde.

  10. Se poate servi atat calda cat si rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cous cous cu legume" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

merisor 1

26.10.2015, 13:44

Papa bun!

Bunica 1

26.10.2015, 17:29

Ce hărnicuță ești!

MOKUSKA 1

26.10.2015, 17:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08