Covrigei

de karla in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2013 | 3665 vizualizari

 

SUNT FOARTE BUNI ,SPER DIN TOATA INIMA SA INCERCATI CA NU O SA VA PARA RAU

 

INGREDIENTE

  • 600 gr faina
  • 200 gr untura
  • 30 gr drojdie proaspata
  • 150 ml lapte(aproximativ)
  • sare
  • un ou pentru finisat
  • susan,chimen,branza etc.
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covrigei:

Puneti drojdia la crescut cu putin lapte. Framantati faina cu untura, apoi adaugati drojdia crescuta, sarea si restul laptelui si framantati pana devine un aluat omogen pe care il lasati la crescut o ora.


Aluatul il impartiti in 4 si il faceti baghete apoi taiati in bucatele de aproximativ 2 cm apoi procedati astfel: luati o bucatica de aluat de aroximativ 2 cm pe care o lungiti ca pe o rama, apoi luati partea dreata a ramei si o duceti aproape pana la mijloc, apoi luati partea stanga pe care o puneti peste.


Se pun intr-o tava cu hartie cu hartie de copt si se coc 15-20 minute la 200 grade celsius. Si pregatiti-va de final!


Pofta Buna!


PS:daca nu intelegeti cum sa procedati urmariti pozele

 

TIPS-URI

1

puteti adauga in aluat putina telemea pt un gust mai intens

Daca ti-a placut reteta noastra "Covrigei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

mena29 1

06.03.2013, 18:46

Buni,buni

2010yrynagabryela79 1

07.03.2013, 12:56

Ciao,dar in loc sa pun untura,pot sa pun unt?

karla 1

07.03.2013, 16:04

multumesc mult si nu cred ca se fac si cu unt ca nu am incercat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec cu legume